referenties

Michiel Bontenbal Leidinggevende hoofd programma's projecten en onderhoud

Rijkswaterstaat.png

“Met gemengde gevoelens ging ik naar de persoonlijke coaching, maar ik heb genoten van de aanpak van Adélka. Al die management ervaring van mij moet toch langzamerhand genoeg zijn, maar ik merkte, je stopt pas met leren als je de kist in stapt. Adélka wist mij haarfijn met de nodige precisie het punt aan te geven waar ik – zonder het zelf door te hebben – terugviel in gedrag. En ze deed dat zonder modellen of andere shit. Gewoon mij aankijkend en mij de spiegel voorhouden. Een knappe prestatie en het resultaat is dat ik het nog iedere dag gebruik.”

Petra ten Thije, regiodirecteur van Fokus wonen over het cultuuronderzoek van Vendl

Referentie Vendl - Fokus wonen

Dit is nu de derde keer dat ik Vendl een onderzoek laat uitvoeren en deze keer oversteeg het mijn verwachtingen. We hadden enorm veel tijdsdruk en desondanks zijn alle interviews door Inge en Adélka zeer persoonlijk en goed afgerond. Er ligt een heldere aanbeveling waar de onderzoekers niet alleen aan onze vraag voldoen maar ook nog extra aanbevelingen geven hoe we eerder en beter om kunnen gaan met deze situatie.

Bart Verhagen, Directeur RadarVertige over de verandering in zijn bedrijf n.a.v. organisatie ontwikkeltraject

referentie Vendl - RadarVertige

Er is in de laatste 4 maanden wel heel erg veel veranderd. Mensen zijn op een erg goede manier weggegaan en een nieuwe leidinggevende aangenomen. We hebben een mooi afscheidsfeestje gebouwd in een kroeg in Amsterdam. Ik neem meer de tijd om met mijn mensen de hei op te gaan. We hebben knelpunten doorgenomen en structuur voor volgend jaar neergezet. Het stroomt weer in het bedrijf. Na onze brainstormsessies ging iedereen ging met een blij en licht gevoel naar huis.
Er zijn inmiddels een hoop pijnpunten uit het verleden opgeruimd en we zijn in de nieuwe organisatie hard op weg om een gezond bedrijf te worden.
Je hebt een prachtig onderzoek gedaan en dat op een duidelijke en respectvolle manier gepresenteerd. Ook daarna ben je heel betrokken gebleven en voelde ik je verbondenheid. Dank daarvoor.

 

André Vis, hoofdredacteur Wegner nieuws media Tubantia liet een onderzoek doen door Vendl

Wegner NieuwsMedia - Referentie Vendl

Via de methodiek van Adelka en Jan (leverde ons 2400 data op) krijg je snel inzichtelijk waar verbeterpunten liggen en hoe ieder individu er in staat. De kracht is de presentatie en vertaling. In posters wordt via kleurengrafieken een perfect beeld geschetst en zie je ook hoe redacties onderling van elkaar verschillen. Daarmee konden we het resultaat tastbaar verbeteren. Maar ook de nazorg vond ik goed, Adélka hielp ons mee hoe we feedback in de organisatie konden vormgeven. 

Martijn Keijzer, praktijkcoach en Vertrouwenspersoon Politie regio IJsselwaarden volgde de opleiding tot Vertrouwenspersoon speciaal ontwikkeld voor de Politie: 

Referentie Vendl - Politie

"Mij viel vooral de flexibiliteit in een verder vaststaand programma op. Sterk punt vond ik het hoge gehalte van informatie op maat: in overleg kon het programma worden aangepast waardoor je je automatisch meer betrokken voelt bij de cursus."

 Attie van der Plaat, verpleegkundige volgde een training Provocatief coachen: 

"Het provocatief communiceren heeft me ongelofelijk veel goed gedaan. Ik gebruik de provocatieve communicatie zeer geregeld en krijg al die mannen in de gevangenis in Zwaag lachend de deur uit. Kicken!" 

Kue Chang Heong, medewerkster EclipseIT over opleiding beïnvloeden: 

EclipseIT - referentie Vendl

"Voor aanvang van de training vindt een intake met de deelnemers plaats waarna Adélka het programma zodanig invult dat een ieder aan bod komt. Onze consultants zijn erg over Vendl's trainingswijze te spreken en een tweede sessie zal worden gehouden." 

Frans Vlek, psycholoog NSPOH, volgde een training Provocatief coachen: 

Referentie Vendl - NSPOH

Ik zou me even goed achter de oren krabben voordat je zo'n provocatieve opleiding bij Vendl gaat doen. Het wordt namelijk nooit meer als vroeger. Ik ben zo onverstandig geweest om het te doen en kan geen cliënt meer onder ogen komen zonder een soort prettige opgewektheid te voelen. Vroeger kon ik nog ernstig, zelfs bedenkelijk of deskundig kijken, net zolang vragen stellen tot ik het probleem begreep en dan met een oplossing naar buiten komen. Nu heb ik in één minuut leuk contact, ben ik stellig (of juist niet), gebruik al mijn creatief potentieel (of juist niet), neem alle tijd (of juist niet) en bewandel alle denkbare zijwegen en kom daarmee in no-time tot de kern. En het ergste is: na een werkdag heb ik nog energie over. Dus denk hééél goed na voordat je je aan Vendl overgeeft...